Försäkringstalanger presenterar

Senaste nyheter

Vill du bli hittad?

📍 Säkerställ att du har en uppdaterad LinkedInprofil där det framgår vad du har för ERFARENHET och KOMPETENSER samt en kort ”pitch” om dig själv i avsnittet OM.

📍 Skriv utförlig text om varje roll som du har haft – så som du skulle skriva i ett CV. Tänk på att de ord du skriver i din profil även är sökbara.

📍 Komplettera din profil med LICENSER och certifikat. Har du InsureSec eller SwedSec? Visa det i din profil!

📍 Har du några tidigare kollegor, medarbetare eller chefer som kan lämna REKOMMENDATIONER via LinkedIn?

📍 Är dina KONTAKTUPPGIFTER korrekta och uppdaterade? Framgår det både mailadress och telefonnummer?

📍 Håll koll på dina NOTISER, KONTAKTFÖRFRÅGNINGAR och MEDDELANDEN (InMail). Är det någon som vill komma i kontakt med dig?

📍 När din profil är uppdaterad kan du på ett enkelt sätt skapa ett snyggt CV via en enkel knapptryckning! Använd funktionen MER och spara som pdf!

📍 … och som en bonus kan du skapa ett digitalt visitkort i form av en snygg QR-KOD länkad till din LinkedInprofil! Klicka på sökfältet i mobilappen – nu visas en ikon av en QR-kod till höger i sökfältet – klicka och ta fram din egen QR-kod, med eller utan bild.

Genom en uppdaterad och professionell profil på LinkedIn stärker du både ditt eget och företagets varumärke! 🌟

9 000 följare på LinkedIn

2024-04-02
När vi startade verksamheten i FörsäkringsTalanger under hösten 2021 insåg vi tidigt kraften i att finnas på LinkedIn. Vår målsättning var att företagssidan skulle bli en naturlig samlingsplats …

Glad Påsk

2024-03-27
Stort tack alla kandidater, uppdragsgivare, samarbetspartners och branschkollegor för inspirerande och energifyllda möten, nya spännande kontakter och goda samarbeten. Vi ser fram emot en händel…

Grattis alla försäkringskvinnor!

2024-03-08
Idag på Internationella Kvinnodagen vill vi passa på att hylla alla fantastiska kvinnor inom försäkringsbranschen!🌸 Sedan starten av FörsäkringsTalanger har 61% av våra rekryterings- o…