Försäkringstalanger presenterar

Senaste nyheter

Vill du bli hittad?

📍 Säkerställ att du har en uppdaterad LinkedInprofil där det framgår vad du har för ERFARENHET och KOMPETENSER samt en kort ”pitch” om dig själv i avsnittet OM.

📍 Skriv utförlig text om varje roll som du har haft – så som du skulle skriva i ett CV. Tänk på att de ord du skriver i din profil även är sökbara.

📍 Komplettera din profil med LICENSER och certifikat. Har du InsureSec eller SwedSec? Visa det i din profil!

📍 Har du några tidigare kollegor, medarbetare eller chefer som kan lämna REKOMMENDATIONER via LinkedIn?

📍 Är dina KONTAKTUPPGIFTER korrekta och uppdaterade? Framgår det både mailadress och telefonnummer?

📍 Håll koll på dina NOTISER, KONTAKTFÖRFRÅGNINGAR och MEDDELANDEN (InMail). Är det någon som vill komma i kontakt med dig?

📍 När din profil är uppdaterad kan du på ett enkelt sätt skapa ett snyggt CV via en enkel knapptryckning! Använd funktionen MER och spara som pdf!

📍 … och som en bonus kan du skapa ett digitalt visitkort i form av en snygg QR-KOD länkad till din LinkedInprofil! Klicka på sökfältet i mobilappen – nu visas en ikon av en QR-kod till höger i sökfältet – klicka och ta fram din egen QR-kod, med eller utan bild.

Genom en uppdaterad och professionell profil på LinkedIn stärker du både ditt eget och företagets varumärke! 🌟

Vill du bli hittad?

2023-11-15
📍 Säkerställ att du har en uppdaterad LinkedInprofil där det framgår vad du har för ERFARENHET och KOMPETENSER samt en kort ”pitch” om dig själv i avsnittet OM. 📍 Skriv utförlig text om varje ro…

FörsäkringsTalanger firar 8000 följare på LinkedIn!

2023-10-04
Stort tack till alla er branschkollegor, samarbetspartners och kandidater som följer oss på LinkedIn! Vi är otroligt tacksamma för alla följare, all pepp och positiv feedback vi får från er! …

2 år med FörsäkringsTalanger

2023-09-01
Vi är varje dag tacksamma över att få uppleva energin, passionen och den genuina glädjen av att kunna göra skillnad – på riktigt! Idag är det 2 år sedan vi tog det stora steget att följa mag…