Vi hjälper företag att

Hitta nya stjärnor

Vår erfarenhet är er framgång!

45 års erfarenhet

Vi har sammanlagt över 45 års egen erfarenhet av försäkringsbranschen och därmed en god förståelse för branschens olika roller, organisationer och aktörer.

Hur hittar vi talanger?

Vi identifierar de kandidater som har störst potential att lyckas på ditt företag, både idag och imorgon. För att det ska bli en perfekt match för båda parter behöver flera pusselbitar vara på plats – erfarenhet, kompetens och potential men även företagskultur och värderingar.

Med vårt breda och rikstäckande kontaktnät inom försäkring gör vi skillnad i rekryteringsprocessen och bidrar till en perfekt matchning när ni söker er nya stjärna!

Skräddarsydda lösningar

Vi är flexibla, oberoende och skräddarsyr våra tjänster efter era behov.

Hållbar rekrytering

Headhunting, Rekrytering & Search

I rekryteringsarbetet för att hitta kandidater använder vi bl.a. vår egen KandidatBank, annonsering, search, headhunting och framförallt vårt stora kontaktnät samt plattform på LinkedIn.

Genom vårt stora kontaktnät, KandidatBank och breda branscherfarenhet inom försäkring hjälper vi er att hitta kandidater.

Vi vet hur viktigt det är med en hållbar rekrytering! För oss är det viktigt att hitta ”rätt kandidat” till ”rätt företag” och tänka långsiktigt. För att det ska bli en perfekt match för både kandidat och företag behöver flera pusselbitar vara på plats – erfarenhet, kompetens och potential, men även företagskultur och värderingar.

Våra search-, headhunting- och rekryteringsuppdrag skräddarsyr vi för att anpassa utifrån ert behov och aktuell tjänst. Kontakta oss för en skräddarsydd offert!

Tillfälliga insatser

Interims­uppdrag

Har ni behov av en interimslösning hjälper vi gärna till med vårt nätverk av konsulter. I KonsultBanken finns konsulter med varierande bakgrund, erfarenhet och specialistkompetens – med den gemensamma nämnaren att de alla är nischade och har en bakgrund inom försäkring.

Vårt fokus är att hitta helt rätt kompetens för ert företag!

Kontakta oss så berättar vi mer.

SNABB & EFFEKTIV

FÖRMEDLING AV KANDIDAT – KANDIDATBANKEN

Söker du ny medarbetare? Kanske finns din nästa stjärna redan i vår kandidatbank?

Kontakta oss så stämmer vi av om den erfarenhet, kompetens och profil som du söker redan finns i vår KandidatBank. Vid matchning från båda parter som leder till en anställning tar vi ut en förmedlingsavgift. Förmedling av Kandidat – en snabb och smidig process utan uppstartsavgift!

FörsäkringsTalangers Kandidatbank är fylld med kompetens inom försäkringsbranschens olika områden, från norr till söder, och med erfarenheter – allt från juniora branschkollegor, specialister med spetskompetens till seniora ledare och VD:ar.

Kontakta oss för att stämma av KandidatBanken inför din kommande rekrytering.

Marknadsföring via

Annonsering

Att som jobbsökande leta och bevaka platsannonser för att inte missa möjligheten att hitta sitt drömjobb kan både vara tidskrävande och svårt. För arbetsgivare att nå ut med sina annonser till rätt målgrupp och kandidater kan vara minst lika tidskrävande och svårt.

Redan tidigt när vi startade FörsäkringsTalanger beslutade vi att vi ville vara med och bidra, göra skillnad och samla försäkringsbranschens jobbannonser på ett ställe. Allt för att underlätta för branschkollegor som letar sitt nya drömjobb och för företag inom försäkringsbranschen att hitta sina nya stjärnor.

Vilka annonser delar vi?

Annonser som är publicerade på LinkedIn som ett LinkedInjobb fångar vi upp och delar på FörsäkringsTalangers LinkedInsida – helt kostnadsfritt. Det innebär att vi även delar jobb där vi själva inte är involverade i rekryteringen, dvs där rekryterande företag själva hanterar rekryteringen inhouse eller har anlitat extern rekryterare.

För ytterligare marknadsföring av annons och möjlighet att sticka ut ur flödet erbjuder vi även annonsering via FörsäkringsTalangers hemsida.

  • Annons publiceras på FörsäkringsTalangers hemsida
  • Annonsen delas på FörsäkringsTalangers företagssida på LinkedIn med anpassad text, bild och ”taggning” till aktuellt företag, kontaktperson och/eller rekryterande chef.
  • Ledig tjänst omnämns i Veckosummering för maximal publicitet.

Registrera din annons enkelt via länk och bifoga logga.

Pris: 5000 kr + moms.

Har ni många rekryteringar på gång och är i behov av flera annonser? Kontakta oss för ett skräddarsytt annonspaket.

Insatser vid omställning

JobbPepp!

JobbPepp! – förberedelser och omställning för nytt jobb inom försäkring!

FörsäkringsTalanger erbjuder JobbPepp! För dig som ställer om för att hitta ditt drömjobb inom försäkringsbranschen.

Vi riktar oss både till företag inom försäkringsbranschen som behöver hjälpa anställda vid t.ex. organisationsförändringar och övertalighet samt till dig som vill förbereda dig själv för att ta nästa steg i karriären och hitta ditt drömjobb.

JobbPepp! Skräddarsys utifrån behov om erbjuder bl.a.

  • Individuellt anpassade möten
  • Kompetensinventering
  • Utbildning LinkedIn
  • Genomgång LinkedIn
  • Genomgång CV
  • Intervjuförberedelser

Kontakta oss genom intresseanmälan nedan så berättar vi mer om hur FörsäkringsTalanger kan hjälpa till med förberedelser för att hitta drömjobbet inom försäkring. ”

Kompletterande information

Bakgrunds­kontroller & tester

Bakgrundskontroll och tester erbjuds som ett komplement till rekryteringsuppdrag och kandidatförmedlingar man kan även offereras separat.

För tester har vi valt att arbeta med Assessios testverktyg; MAP & Matrigma.

Kontakta oss för mer information.