Vi hjälper företag att

Hitta nya stjärnor

Vår erfarenhet är er framgång!

40 års erfarenhet

Vi har sammanlagt över 40 års egen erfarenhet av försäkringsbranschen och därmed en god förståelse för branschens olika roller, organisationer och aktörer.

Hur hittar vi talanger?

Vi identifierar de kandidater som har störst potential att lyckas på ditt företag, både idag och imorgon. För att det ska bli en perfekt match för båda parter behöver flera pusselbitar vara på plats – erfarenhet, kompetens och potential men även företagskultur och värderingar.

Med vårt breda och rikstäckande kontaktnät inom försäkring gör vi skillnad i rekryteringsprocessen och bidrar till en perfekt matchning när ni söker er nya stjärna!

Skräddarsydda lösningar

Vi är flexibla, oberoende och skräddarsyr våra tjänster efter era behov.

Hållbar rekrytering

Headhunting, Rekrytering & Search

I rekryteringsarbetet för att hitta kandidater använder vi bl.a. vår egen KandidatBank, annonsering, search, headhunting och framförallt vårt stora kontaktnät samt plattform på LinkedIn.

Genom vårt stora kontaktnät, KandidatBank och breda branscherfarenhet inom försäkring hjälper vi er att hitta kandidater.

Vi vet hur viktigt det är med en hållbar rekrytering! För oss är det viktigt att hitta ”rätt kandidat” till ”rätt företag” och tänka långsiktigt. För att det ska bli en perfekt match för både kandidat och företag behöver flera pusselbitar vara på plats – erfarenhet, kompetens och potential, men även företagskultur och värderingar.

Våra search-, headhunting- och rekryteringsuppdrag skräddarsyr vi för att anpassa utifrån ert behov och aktuell tjänst. Kontakta oss för en skräddarsydd offert!

Marknadsföring via

Annonsering

På FörsäkringsTalanger:s företagssida på LinkedIn, samlar vi försäkringsbranschens lediga Linkedin jobb – helt kostnadsfritt. Vi blir därmed en naturlig samlingsplats för Talanger som söker sitt drömjobb och för företag inom försäkring som söker nya stjärnor!

Vi erbjuder annonsering där ni får möjlighet att sticka ut ur flödet på LinkedIn samt marknadsföra annonser via FörsäkringsTalangers hemsida.

  • Annons publiceras på FörsäkringsTalangers hemsida
  • Annonsen delas på FörsäkringsTalangers företagssida på LinkedIn med anpassad text, bild och ”taggning” till aktuellt företag, kontaktperson och/eller rekryterande chef.
  • Ledig tjänst omnämns i Veckosummering för maximal publicitet.

Registrera din annons enkelt via länk och bifoga logga.

Pris: 5000 kr + moms.

Har ni många rekryteringar på gång? Kontakta oss för ett skräddarsytt annonspaket.

SNABB & EFFEKTIV

FÖRMEDLING AV KANDIDAT – KANDIDATBANKEN

Söker du ny medarbetare? Kanske finns din nästa stjärna redan i vår kandidatbank?

Kontakta oss så stämmer vi av om den erfarenhet, kompetens och profil som du söker redan finns i vår KandidatBank. Vid matchning från båda parter som leder till en anställning tar vi ut en förmedlingsavgift. Ingen matchning? = ingen kostnad! Förmedling av Kandidat – en snabb och smidig process utan uppstartsavgift!

FörsäkringsTalangers Kandidatbank är fylld med kompetens inom försäkringsbranschens olika områden, från norr till söder, och med erfarenheter från juniora branschkollegor, specialister med spetskompetens till seniora ledare och VD:ar.

Kontakta oss för att checka av KandidatBanken inför din kommande rekrytering.