Vi hjälper talanger inom försäkringsbranschen att

Hitta drömjobb

Berätta för oss att du finns

Registrera dig i Kandidat­banken

Är det dags för nya utmaningar? Söker du nytt jobb eller konsultuppdrag inom försäkringsbranschen? Genom att registrera dig i KandidatBanken så får vi kännedom om att du är öppen för nya möjligheter och kan matcha ihop dig med ett passande företag och uppdrag. Vi kontaktar dig alltid för att stämma av intresse och godkännande innan matchning med aktuellt företag.

För att det ska bli en perfekt match för både dig och företaget behöver flera pusselbitar vara på plats – erfarenhet, kompetens och potential, men även företagskultur och värderingar.

Vi jobbar lite annorlunda då vi både har rekryteringsuppdrag från företag inom försäkringsbranschen men även jobbar aktivt för att branschkollegor och Talanger i vår egen KandidatBank ska hitta nya drömjobb.

Vi ser oss som en mäklare inom försäkringsjobb helt enkelt!

Berätta för oss att du finns

Registrera dig i Konsult­Banken!

Är du konsult med eget bolag och verksam inom försäkring? Berätta för oss att du finns genom att registrera dig i FörsäkringsTalangers KonsultBank.

Vi möjliggör för dig som egenföretagare och ”gigare” att hitta konsultuppdrag inom försäkringsbranschen där vi kan matcha både din kompetens och personlighet med rätt uppdrag.

Insatser vid omställning

JobbPepp!

JobbPepp! – förberedelser och omställning för nytt jobb inom försäkring!

FörsäkringsTalanger erbjuder JobbPepp! För dig som ställer om för att hitta ditt drömjobb inom försäkringsbranschen.

Vi samlar lediga jobb inom

Försäkring

Att som jobbsökande leta och bevaka platsannonser för att inte missa möjligheten att hitta sitt drömjobb kan både vara tidskrävande och svårt.

Redan tidigt när vi startade FörsäkringsTalanger beslutade vi att vi ville vara med och bidra, göra skillnad och samla försäkringsbranschens jobbannonser på ett ställe. Allt för att underlätta för branschkollegor som letar sitt nya drömjobb och för företag inom försäkringsbranschen att hitta sina nya stjärnor.

Vilka annonser delar vi?

Annonser som är publicerade på LinkedIn som ett LinkedInjobb fångar vi upp och delar på FörsäkringsTalangers LinkedInsida. Det innebär att vi även delar jobb där vi själva inte är involverade i rekryteringen, dvs där rekryterande företag hanterar rekryteringen inhouse eller har anlitat extern rekryterare.

Följ FörsäkringsTalanger på LinkedIn så att du inte missar ditt drömjobb!