Medicinsk Riskbedömare

ICA Försäkring växer så det knakar och vill så gärna att just du vill följa med oss på vår resa framåt!

Vill du samarbeta med och ge stöd till våra tre professionella medicinska riskbedömare? Vill du vara med och bidra till utvecklingen av marknadens bästa sjuk- och olycksfallsförsäkringar?

Har du god erfarenhet av att riskbedöma både barn- och vuxensjukförsäkring?

Teamet har idag tre kunniga och härliga medarbetare inom riskbedömningen som arbetar med marknadens bästa barnförsäkring, och kommande sjukförsäkringar för vuxna. Nu vill vi att även du kommer till oss och stärker upp vårt team!

Tjänsten erbjuder goda möjligheter både till personlig utveckling och vidareutvecklingen av riskbedömningsverksamheten. I din roll arbetar du i nära samarbete med våra produkt- och IT-utvecklare inom personförsäkring.

Tjänsten är på heltid och placerad i Solna.

Ansvar och arbetsuppgifter
Som medicinsk riskbedömare tar du främst hand om inkommande ansökningar från våra kunder.

Detta arbete inkluderar även att du:

  • Ger hjälp och stöd i frågor som rör riskhantering
  • Utbildar i riksbedömning
  • Medverkar i vidareutvecklingen av våra sjuk- och olycksfallsförsäkringar
  • Representerar ICA Försäkring i externa forum

Din profil
För att lyckas i tjänsten har du flerårig erfarenhet av medicinsk riskbedömning för både barn- och vuxensjukförsäkring. Vi tror att du är Diplomerad riskbedömare (IFU) eller motsvarande. Vi ser även gärna att du har erfarenhet som sjuksköterska eller någon annan form av medicinsk utbildning.

Du är strukturerad och resultatorienterad med en analytisk och kreativ förmåga. Vidare har du en förståelse för den viktiga relationen mellan riskhantering, lönsamhet och marknadens krav.

Du trivs med att vara en del i ett litet team och att vara på en arbetsplats där ditt bidrag till helheten, med också till en samhällsviktig funktion, är viktig.

Det är meriterande om du är van att formulera riktlinjer och om du arbetat som ledare för erfarna medarbetare.

För tjänsten krävs att du behärskar svenska väl i både tal och skrift.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med FörsäkringsTalanger. Har du frågor om tjänsten eller tips på passande branschkollega är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Cecilia Bandhold, cecilia@forsakringstalanger.se

Kontakter och urval sker löpande. Registrera din ansökan snarast möjligt via länken nedan, men absolut senast den 16 februari 2024. Observera att vi enbart tar emot ansökningar via länken i annonsen (ej via mejl) och att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag passerat.

Ansökningslänk:  Medicinsk Riskbedömare

ICA ska spegla våra kunder och samhället, vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund, kompetenser, kunskap och erfarenheter. Tester kan förekomma i processen. Vi värnar om goda arbetsmiljöförhållanden med mål om helt rökfria arbetsplatser och tillämpar drogtestning, kontroll av kreditupplysning och i vissa fall även utdrag ur belastningsregistret i samband med rekryteringen.

Därför ska du välja ICA
Varje dag är en härlig utmaning på ICA Försäkring. Varför det? Jo, för att hela vår bransch håller på att förändras. Och den förändringen öppnar för spännande utmaningar där gamla invanda sätt att jobba utmanas. Det betyder också att vi måste hålla oss i konstant utveckling. På riktigt. Både som individer och som verksamhet. Vi behöver föra samman innovation och digitalisering i en härlig kombination, där vi tillsammans kan hitta de där smarta och praktiska lösningarna som kunderna knappt vet om att de behöver.

Läs mer om livet på ICA på vår karriärssida.