Försäkringsrådgivare

Vill du bli vår nya kollega? Vi på Lärarförsäkringar söker en försäkringsrådgivare till vårt kundserviceteam.

Vi söker dig som motiveras av att arbeta utifrån kundens behov där service och kundnöjdhet är ledorden.

Från trivsamma lokaler på Östermalm kommer du tillsammans med vårt härliga team av försäkringsrådgivare ansvara för Lärarförsäkringar kundcenter. Du kommer att arbeta i ett litet team bestående av ca 10 försäkringsrådgivare där du drivs av teamets och företagets framgångar. Två av våra nyckelord är hjärta och tillsammans. Ett fint bevis för det är utmärkelsen Årets arbetsgivare som vi nyligen erhöll i Brilliant Awards. 

Du kommer att möta våra kunder via telefon och skriftlig kommunikation. Du ser över kundens försäkringsbehov och hjälper kund bli rätt försäkrad. Du möter nya som befintliga kunder och ansvarar för kundprocessen.

Vem är du?

För att förstå kundens behov är du en god lyssnare som kan anpassa din kommunikation utifrån vem kunden är. Ditt engagemang och intresse för kunderna är genuint och kundnöjdhet är en stark drivkraft för dig.

Du har tidigare erfarenhet av kundservice och vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av försäkringsbranschen. Du har lägst gymnasieutbildning, god datavana samt grundläggande kunskaper i Officepaketet.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig en arbetsplats med stark företagskultur och god sammanhållning. Vi är till antalet anställda ett litet företag som arbetar för en stor medlemskår, lärarna och skolledarna. I det lilla företaget får vi alla vara med och driva företagets utveckling.

Fortsättningsvis erbjuder vi marknadsmässig lön och kollektivavtal på ett välmående, lönsamt och mycket stabilt företag.

Om Lärarförsäkringar

Lärarförsäkringar startade 1998 och vår verksamhet är en del av medlemsservicen för medlemmarna i Sveriges Lärare och Sveriges Skolledare. Vår uppgift är att hjälpa förbundens medlemmar med deras försäkrings- och pensionsfrågor.

Lärarförsäkringar är inget försäkringsbolag utan upphandlar och förmedlar de bästa produkterna och tjänsterna för våra kunder. Vi sköter all administration kring försäkringarna förutom skadereglering som försäkringsgivarna tar hand om. Lärarförsäkringar har idag 285 000 kunder som tillsammans har nästan 1 000 000 försäkringar hos oss.

Intresserad och vill veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Försäkringstalanger. Har du frågor om tjänsten eller tips på en passande kandidat är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Cecilia Bandhold, cecilia@forsakringstalanger.se eller Marie-Louise Skoog, marie-louise@forsakringstalanger.se                   

Kontakter och urval sker löpande. Startdatum och utbildning är planerad till i början av september, så det är viktigt att du kommer kunna vara tillgänglig då. Ansökningsperioden sträcker sig över sommaren så vi ber om överseende med att denna rekrytering samt återkoppling kommer dra ut på tiden. Registrera din ansökan via länken nedan, dock senast 2024-08-16. Observera att vi endast tar emot ansökningar via länken i annonsen (ej via mejl) och att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag passerat.

Ansökningslänk:  Försäkringsrådgivare