Försäkringsförmedlare SAK

Säkra växer och söker nu en kommunikativ, relationsskapande och affärsmässig försäkringsförmedlare till vårt kontor i Örnsköldsvik. Troligen är du i liknande bransch idag med försäljning av försäkringar, företagsrådgivning eller motsvarande verksamhet. Nu finns öppningen för nästa steg i din karriär.  

Om Säkra 

Säkra är ett kunskapsföretag som erbjuder kvalificerad försäkringsförmedling och finansiell rådgivning för både privatpersoner och företag. Säkra har idag en stark position med nöjda kunder och en tydlig lokal förankring.  

Säkra är ett av Sveriges största försäkringsförmedlarbolag med ca 80 kontor över hela Sverige och som med sina drygt 500 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service.  

Du kommer till en entreprenörsdriven organisation som alltid har kunden i åtanke och ser till dennes bästa. Säkra tänker långsiktigt och har uthållighet i allt vi företar oss. Detta tillsammans med mervärde i form av gedigen kunskap och tillgång till Säkras stora förmedlarnätverk har skapat förtroende hos våra kunder i över 35 år.  

Om tjänsten 

Arbetet innebär rådgivning och förmedling inom samtliga försäkringsgrenar som berör företagskundens verksamhet.  

Din roll som försäkringsförmedlare innebär att du kommer att tilldelas ett antal befintliga kunder men kommer även att aktivt bearbeta nya kunder för att utveckla företagsaffären.  

Du kommer att ha mycket kundkontakt över telefon och mail, men även fysiska möten. 

Vi erbjuder ett roligt och stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter i en intressant bransch som står inför ständig utveckling. Säkrakoncernen anordnar löpande konferenser och internutbildningar för att trygga kompetensutveckling och främja samverkan mellan kontoren.  

Vem är du? 

För att trivas hos oss ska du ha stark drivkraft och en positiv inställning – där andra ser problem ser du lösningar. Du ska kunna agera snabbt, effektivt och tillförlitligt samtidigt som du alltid har våra kunders bästa för ögonen. Du tycker om att arbeta i team men har även förmågan att driva egna projekt från start till mål. Rollen erbjuder dig möjlighet att sätta din egen prägel på arbetet.  

Du har mångårig erfarenhet av företagsrådgivning och är väl förtrogen med företagarens vardag. Det är meriterande om du har IFU-diplom eller motsvarande utbildning/erfarenhet. Du är strukturerad och van att arbeta med datorn som ett arbetsredskap. Du behärskar både svenska och engelska väl i såväl tal som skrift.  

Placeringsort 

Örnsköldsvik 

Kontakt och frågor om tjänsten 

I den här rekryteringen samarbetar Säkra med FörsäkringsTalanger.  

Om du vill veta mer om tjänsten eller har tips på passande branschkollega är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marie-Louise Skoog, marie-louise@forsakringstalanger.se eller Cecilia Bandhold, cecilia@forsakringstalanger.se 

Ansökan 

Du registrerar din intresseanmälan via ansökningslänk nedan. Eftersom vi jobbar med löpande urval får du gärna skicka in din intresseanmälan så snart som möjligt. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail. 

Ansökningslänk: Försäkringsförmedlare SAK 

Välkommen med din ansökan!