Verksamhetsspecialist IT

Plats: Stockholm

Bultar ditt hjärta för system och värdesätter du även en företagskultur som månar mycket om den anställdes mående och där idéer välkomnas? Välkommen till oss på HELP!
Här börjar morgonen med kaffemingel för dem som vill, vi gillar att skratta mycket och begreppet frihet under ansvar är ett självklart sätt för oss att arbeta på. Ett kvitto på att det faktiskt är så fantastiskt som det låter är att de flesta kollegor vill vara på kontoret, även om det erbjuds en hybrid lösning. Men låt oss kort beskriva tjänsten som Verksamhetsspecialist IT och se om det kan vara en roll för dig.

I den här rollen kommer dina systemkunskaper vara viktiga och vi arbetar i ett försäkringslösningssystem som heter PARIS. Rollen är varierad och mycket handlar om att sätta sig in i hur systemet fungerar samt förstå hur verksamheten och kunderna arbetar mot det.

I stora drag kommer du vara länken mellan IT och verksamheten samt mellan olika intressenter både internt och externt. Du kommer ingå i ett team som i dagsläget består av tre personer där ni alla har olika roller och Seiran som är din närmsta chef ansvarar för försäljning och affärsutveckling. Men du kommer även att jobba nära dina kollegor som sitter Norge som har liknande roller. Rollen kräver även en del resor till Norge.

Nedan följer några av dina ansvarsområden:

  • Kravställa mot IT utifrån verksamhetens och våra samarbetspartners behov.
  • Säkerställa kvalitet och utföra tester av digitala projekt.
  • Hjälpa till med dataöverföring internt och externt med samarbetspartners och försäkringstagare samt bistå med produkt-, partner- och projektimplementering.
  • Assistera företaget med 2:a linjens support.
  • Planera och genomföra informations-/utbildningsinsatser internt
  • Utföra manuella och automatiserade tester för att upptäcka fel och identifiera förbättringsområden.

För rollen krävs att du har en förmåga att genomföra det du tar dig för, samt att du har ett driv och en vilja att hitta nya lösningar och möjligheter. Att arbeta självständigt och ta egna initiativ är en självklar sida i din personlighet samt att snabbt kunna ställa om och prioritera när det behövs.

Förmodligen har du några års erfarenhet av att arbeta med olika systemlösningar och har du även erfarenhet från försäkringsbranschen så kommer du även ha lättare att förstå ”språket”.

Meriterande om du har:

  • erfarenhet av och därmed förståelse för systemutvecklingsprojekts alla faser: -kravställning, -design, -programmering, -test och -driftsättning.
  • certifiering inom test och/eller krav.
  • erfarenhet från acceptanstestledning och test av system i komplexa miljöer med många integrationer.

I denna roll behöver du vara pedagogisk, tydlig och kommunikativ, och sist men absolut inte minst, så har du ett positivt mindset.

HELP Försäkring är Nordens ledande specialist på juristförsäkringar sedan 2005, verksamt i Sverige sedan 2012. Vår vision är att ”rätt ska vara rätt för alla” och våra jurister löser utan timarvode små och stora juridiska ärenden. De svarar på frågor, upprättar avtal och förhandlar med motpart i och utanför domstol. Över fyra miljoner privat- och företagskunder i Norden har tillgång till HELP genom olika medlemskap och försäkringar och vår insats bidrar varje dag till en ökad rättssäkerhet i samhället.

Det svenska bolaget är en filial till norska HELP Forsikring AS, i sin tur helägt av den tyska försäkringskoncernen ARAG Group, med verksamhet i 20 länder. ARAG är världens största aktör inom Legal insurance.  HELP lyder under Finansinspektionens tillsyn. HELP är sammanlagt en av de största juridiska arbetsplatserna i Norden och i Sverige är vi för fjärde året i rad certifierade som en av Sveriges bästa arbetsplatser av GPTW®, Great Place To Work.

Välkommen med din ansökan

I denna rekrytering samarbetar HELP Försäkring med Daggny. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt och har du frågor om tjänsten kontakta gärna Patricia Jerring, 0723-86 36 48 på Daggny.

Ansökningslänk: Verksamhetsspecialist IT