Underwriter Marine Cargo

Vi söker dig som har erfarenhet av Cargo och vill vara med på en spännande tillväxtresa.

Du kommer att ingå i ett underwritingteam med erfarna specialister och arbeta tätt tillsammans med övriga avdelningar för att maximera kund- och förmedlarnöjdheten.

Tjänsten som Underwriter Cargo innebär att du tillsammans med teamet förvaltar och vidareutvecklar affären. Du kommer ansvara för försäljning, förvaltning och underwriting av transportrelaterade risker.

I försäljningsarbetet är du ansvarig för att skapa, utveckla och upprätthålla varaktiga relationer med förmedlare och kunder. Det kommer finnas stora möjligheter för dig att påverka hur Cargoportföljen och verksamheten ska utvecklas framåt för bästa resultat. Du kommer kunna arbeta med en bred riskaptit samt ha mandat att fatta beslut i ett fullsortimentsbolag med välkänt varumärke.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Stockholm eller Göteborg.

Vi tror att du idag jobbar som underwriter eller skadereglerare inom Cargo. Har du dessutom redan ett etablerat nätverk bland förmedlare, alternativt en erfarenhet av att bygga relationer med kunder eller partners, är det meriterande.

För rollen krävs flytande svenska samt goda kunskaper i engelska.

Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Marie-Louise@forsakringstalanger.se

Eftersom vi jobbar med löpande urval får du gärna skicka in din ansökan så snart som möjligt. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail utan att du måste registrera din ansökan via länk nedan.

Intresseanmälan Underwriter Cargo