Teamchef Operations Leveransteam

Välkommen till FörsäkringsGirot, ett framgångsrikt och väletablerat företag med en ambitiös tillväxtagenda!

FörsäkringsGirot är arbetsgivarens naturliga partner när det gäller att uppfylla medarbetarlöften genom effektiv och digital pensionsadministration.

Just nu befinner vi oss i en spännande förändringsfas där vi tagit fram en helt ny plattform som ska möta framtidens behov och där vi står inför många spännande möjligheter att utveckla vår tjänst vidare.

Till vårt eminenta Leveransteam inom Operations söker vi nu en trygg Teamchef med erfarenhet av förändringsledning samt kunskap inom leverans av pensionsadministration.

Din roll som Teamchef

I rollen som Teamchef har du direkt personalansvar för teamet, som idag består av 15 personer. Detta innebär bland annat att genom kontinuerlig feedback följa upp individuella mål/förväntningar och säkerställa att teamet har de förutsättningar som krävs för en högkvalitativ leverans.

Ditt operativa ansvar innefattar att leda, planera och följa upp det dagliga operativa arbetet samt att kontinuerligt planera för resurs- och kompetensförsörjning. Du har ett leveransansvar för de operativa leveransmålen vilket innefattar att säkra uppsatta deadlines, kvalitét och kostnadseffektivitet enligt avtal eller projektplan. Du rapporterar löpande avvikelser i leveransen och agerar eskaleringsyta för dagliga leveransfrågor.

Vidare innebär personalansvaret att hantera uppkomna personalsituationer samt säkerställa rätt bemanning och vid behov rekrytera nya medarbetare.

Vem är du?

Vi söker dig med gedigen erfarenhet av en arbetsledande roll och direkt personalansvar. Du känner dig trygg med hela leveranskedjan och har gedigen erfarenhet av HR-tjänster, lön och ekonomitjänster. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande verksamhet samt erfarenhet från roller med tidigare kundleveransansvar med komplexa och mångfacetterade frågeställningar.

Mer om jobbet

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort på vårt fina kontor på Wallingatan mitt i Stockholm.

Om oss

FörsäkringsGirot har en ambitiös tillväxtagenda, är marknadsledande på området pensionsadministration och har 30 års erfarenhet i branschen. Här jobbar cirka 60 engagerade och affärsdrivna medarbetare som sätter mycket stort värde i att arbeta tillsammans för företagets kunder. För mer information besök oss gärna på www.fgirot.se eller LinkedIn.

Intresserad och vill veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar FörsäkringsGirot med FörsäkringsTalanger. Har du frågor om tjänsten eller tips på passande branschkollega är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marie-Louise Skoog, marie-louise@forsakringstalanger.se  Kontakter och urval sker löpande. Registrera din ansökan snarast möjligt, dock senast 2024-08-11, via länken nedan. Observera att vi enbart tar emot ansökningar via länken i annonsen och att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökningslänk: Teamchef Operations Leveransteam