Skadereglerare Gruppförsäkring

Vill du arbeta med skadereglering på en arbetsplats där omtanke, handlingskraft och nytänkande präglar vår vardag? Trivs du i en administrativ och serviceinriktad roll där du får möjlighet att hjälpa våra kunder? Då kan rollen som skadereglerare hos oss vara din nästa utmaning! Här får du möjlighet att arbeta i en dynamisk och växande organisation som arbetar för att bidra till en trygg och frisk värld.

Euro Accident är ett företag i stark tillväxt med stort förtroende på marknaden. Vi behöver flera kompetenta och drivna medarbetare som tar oss framåt på vår fortsatta framgångssaga. Nu söker vi dig som har erfarenhet av skadereglering och som vill fortsätta utvecklas i rollen som skadereglerare inom våra gruppförsäkringar.

Skadereglerare inom gruppförsäkringar

Som skadereglerare inom gruppförsäkringar får du möjlighet att arbeta med ett flertal av våra försäkringsprodukter, exempelvis Sjuk och olycksfall, Barnförsäkring, Sjukförsäkring och Livförsäkring. Du ingår i ett team med 14 medarbetare som tillsammans arbetar för att våra försäkrade ska få en positiv upplevelse och en smidig och ansvarsfull skadereglering. Det är ett viktigt arbete som är variationsrikt och som dagligen innebär många kontakter med våra försäkrade individer framförallt via telefon och e-post.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

 • att hantera skadeanmälningar med kompletterande medicinska handlingar som journaler och läkarintyg.
 • daglig kontakt med arbetsgivare och försäkrade samt med förmedlare och samarbetspartners över telefon, mejl och brev.
 • att vara behjälplig vid frågor om villkor och handläggningsrutiner från interna avdelningar. att medverka i olika it-projekt, ex i rollen som superuser för något av våra it-system, för att effektivisera och utveckla verksamheten.

Hos oss blir du del av ett team med en stark teamkänsla där vi hjälper och inspirerar varandra till ett kontinuerligt lärande. Då du kommer att arbeta med flera olika produkter blir arbetet varierat och medför goda möjligheter till ökad kunskap och kompetensutveckling. För oss är det viktigt att vara en attraktiv arbetsplats och vi vill gärna att du är med och bidrar aktivt i kvalitets- och förbättringsarbetet på avdelningen för att skapa en väl fungerande verksamhet med hög kompetens och hållbara medarbetare.

Vad vi kan erbjuda dig

På Euro Accident prioriterar vi medarbetarnas hälsa och välmående med en strävan att du ska ha en sund balans mellan arbete och privatliv. Utöver den vardagliga gemenskapen med alla härliga kollegor jobbar vi aktivt för att du ska trivas, ha kul på jobbet och må bra. Hos oss får du bland annat ta del av:

 • Förmånlig tjänstepension
 • Sjuk- och sjukvårdsförsäkring
 • Ett generöst friskvårdsbidrag
 • Möjlighet till träning och massage på arbetstid
 • Gemensam frukost på kontoret varje dag samt olika hälsofrämjande aktiviteter

Din profil

Vi söker dig som har:

 • fullständig gymnasieexamen
 • erfarenhet av skadereglering eller annat utredande arbete
 • systemvana och goda kunskaper inom MS Office
 • god kommunikativ förmåga på svenska och engelska i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du har:

 • högskoleutbildning
 • erfarenhet av försäkringsbranschen eller hälso- och sjukvård

Du känner igen dig i våra värdeord omtanke, handlingskraft och nytänkande och ser med nyfikenhet fram emot att få lära dig mer om våra gruppförsäkringar samt hur du kan bidra till att våra kunder får ett bemötande och skadereglering i bästa klass.

Du jobbar strukturerat och värdesätter god service och goda relationer, såväl med våra försäkrade som med dina kollegor. Du är van vid att anpassa din kommunikation efter kundens behov och motiveras av att få hjälpa andra. Du trivs i en dynamisk miljö där förändringar är en förutsättning för att utveckla vår verksamhet och fortsätta vår framgångsresa. Du bidrar med god stämning i teamet och på avdelningen samt tar ansvar för och driver ditt arbete utifrån ett gott självledarskap.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga förmågor och färdigheter.

Vill du bli en del av vårt team?

Då rekommenderar vi dig att ansöka så snart som möjligt! Urval sker löpande och intervjuer kan påbörjas innan sista ansökningsdag, den 25:e maj. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jeanette Svahn enligt kontaktuppgifter nedan.

Vi följer en kompetensbaserad rekryteringsprocess där vi för en ökad objektivitet använder urvalsfrågor i kombination med arbetspsykologiska tester i urvalsarbetet.

Start: Enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Omfattning: Heltid. Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

Placering: Vårt trivsamma kontor i centrala Växjö.

Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med anledning av GDPR.

Om Euro Accident Euro Accident är ett svenskt livförsäkringsbolag med 2 miljarder kronor i årlig premievolym och ca 350 medarbetare på kontor i Göteborg, Köpenhamn, Malmö, Oslo, Stockholm, Belgrad, Växjö och Örnsköldsvik. Med visionen om en trygg och frisk värld bidrar Euro Accidents försäkringar till att nordiska företag har hållbara medarbetare som kan arbeta och hantera sin tillvaro. Euro Accidents försäkringar distribueras av försäkringsförmedlare och partners till företag och deras medarbetare. Läs gärna mer på euroaccident.se.

Kontaktpersoner:

Jeanette Svahn

Gruppchef Skador grupp

Jeanette.Svahn@euroaccident.com

Tel: 073-058 56 76

Maria Hydén Ohm

Talent Acquisition Manager

Maria.hydenohm@euroaccident.com

Tel: 076-112 94 37

Ansök här: Ansökningslänk