Skadereglerare och Skadespecialister till Egendomsgruppen

Sedgwick Sweden AB söker Skadereglerare och Skadespecialister till Egendomsgruppen

Sedgwick är ett fristående skaderegleringsbolag som på uppdrag av olika försäkringsgivare hanterar skador och övrig försäkringsadministration inom områdena sak och liv. Sedgwick Sweden AB är en del av Sedgwick-gruppen, en internationell koncern med över 30,000 anställda i 80 länder. I Sverige är vi ca. 50 medarbetare med kontor i Stockholm (Solna) och Göteborg.

Efterfrågan på våra tjänster ökar och vi behöver därför utöka vår avdelning för egendomsskador med flera skadereglerare och skadespecialister.

Dina arbetsuppgifter

Egendomsavdelningen består idag av 15 medarbetare placerade på våra kontor i Göteborg och Solna. Arbetet innebär att självständigt eller tillsammans med kollegor utreda och reglera egendomsskador inom civil- företags- och industriförsäkringssegmentet. Våra uppdragsgivare består av såväl svenska som utländska försäkringsgivare varför en del av arbetet sker på engelska. Det är således ett krav för samtliga roller att kunna behärska engelska och svenska i såväl tal som skrift.

Då Sedgwick är en global koncern med en stark nordisk organisation så kommer du även i olika utsträckning arbeta tillsammans med nordiska och internationella kollegor.

Din profil

Just nu söker vi nedan kompetenser;

Generalister

Som generalist hos oss arbetar du brett med många olika kunder och skadetyper där arbetsuppgifter kan variera efter behov. Din förmåga att anpassa service och bemötande av kunder baserat på kundsegment är av yttersta betydelse.

Maskinspecialister

Vi söker dig som har erfarenhet inom större- och mer komplicerade maskinskador. Det är meriterande om du är utbildad maskiningenjör samt har jobbat inom sektorerna förnybar energi, kraftindustri eller motsvarande

Avbrottspecialister

Vi söker dig som är revisor eller ekonom och har en tidigare erfarenhet av att hantera avbrottsskador inom branscherna företag, affär, hotell- & restaurang samt industri

För samtliga roller söker vi dig som arbetar strukturerat och har ett affärsmässigt och professionellt förhållningssätt mot kunder och kollegor samt har god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Då vi är ett bolag i tillväxt där mycket händer inom IT innovation så ser vi också att du har ett intresse för nya teknologiska lösningar och inte är rädd för att arbeta i nya former.

För samtliga tjänster krävs minst B-körkort då besiktning och tjänsteresor kan komma att ingå.

Om du börjar hos oss

På Sedgwick kommer du att ha en självständig roll med stort eget ansvar. Tjänsterna är tillsvidare-anställningar med placeringsort på något av våra kontor i Stockholm (Solna) eller Göteborg. Sedgwick är medlem i FAO och kollektivavtalsanslutet.

För mer information och ansökan kontakta rekryterande Gruppchef Carl-Johan Klint, telefon: 072-601 43 03, e-post: carl-johan.klint@se.sedgwick.com

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Sista ansökningsdatum är 2023-03-31 men urval sker löpande.