Skadereglerare inom Bygg- och Företagsskador

Beskrivning

Byggskador söker nu en glad och driven kollega som ska vara med och utveckla skadefunktionen och bidra till att ICA Försäkrings kunder får ett personligt och professionellt bemötande där vi tänker enkelhet och mänsklighet! Gillar du som oss att få vara med och göra skillnad, är du lösningsorienterad och har en god samarbetsförmåga? Då kommer du trivas som skadereglerare i vårt härliga team! 

Det här är ditt blivande jobb

Rollen som byggskadereglerare innebär att du kommer hantera nya och pågående ärenden per telefon och mejl för att sedan driva ärendet vidare. Du kommer främst att hantera byggskador såsom t ex. vatten- och brandskador, men även andra skador såsom maskinskador och företagsskador. Du kommer följa kunden genom hela skadeprocessen, från det att du registrerar skadan till att beslut fattas. Det innebär att du kommer administrera skadan, fastställa skadeorsak och omfattning, tolka villkor samt på ett informativt och kundfokuserat sätt lämna besked till kunden. 

På ICA Försäkring arbetar vi tillsammans i team. Vi har gemensamma mål, god samarbetsvilja och en inställning att alla hjälps åt och rycker in där det behövs. Kärnan i vårt dagliga arbete är samarbete inom teamet med fokus på noggrannhet, empati och snabb återkoppling till kund, och vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete på en mycket uppskattad arbetsplats.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har något års erfarenhet inom byggskadereglering. Tidigare erfarenhet av Meps 2.0 är meriterande. Som person är du strukturerad, effektiv och känner en hög grad av ansvarstagande i din yrkesroll. Du är serviceinriktad, lösningsorienterad och har god samarbetsförmåga. Du drivs av en stark vilja att lyckas och tycker om att jobba mot mål. Du som person ska ha en utvecklad social kompetens och en mycket god förmåga att uttrycka dig tydligt i tal och skrift. Du ska ha ett intresse för att ge försäkringstagare bästa möjliga service.

Därför ska du välja ICA

Varje dag är en härlig utmaning på ICA Försäkring. Varför det? Jo, för att hela vår bransch håller på att förändras. Och den förändringen öppnar för spännande utmaningar där gamla invanda sätt att jobba utmanas. Det betyder också att vi måste hålla oss i konstant utveckling. På riktigt. Både som individer och som verksamhet. Vi behöver föra samman innovation och digitalisering i en härlig kombination, där vi tillsammans kan hitta de där smarta och praktiska lösningarna som kunderna knappt vet om att de behöver.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar ICA Försäkring med FörsäkringsTalanger. Vill du veta mer om tjänsten eller har tips på passande branschkollega är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Cecilia Bandhold, cecilia@forsakringstalanger.se

Ansökan

Kontakter och urval sker löpande. Registrera din ansökan snarast möjligt via länken nedan, dock senast 2024-08-16. Observera att vi enbart tar emot ansökningar via länken i annonsen och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat.

Länk till ansökan: Skadereglerare inom Bygg- och Företagsskador

ICA ska spegla våra kunder och samhället, vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund, kompetenser, kunskap och erfarenheter. Vi värnar om goda arbetsmiljöförhållanden med mål om helt rökfria arbetsplatser. Om roller kräver det så behöver du genomgå tester, bakgrundskontroller och drogtestning innan anställning.