Skadereglerare Ansvar & Rättsskydd/Regresshandläggare

Till skador på ICA Försäkring söker vi nu en glad och driven kollega som har erfarenhet av Ansvar & Rättsskydd samt Regresser och som trivs i en rörlig och nytänkande miljö.  

Det här är ditt blivande jobb

Din huvudsakliga uppgift kommer vara att reglera ansvars- och rättsskyddsärenden samt att hantera regresser, både för privat- och företagskunder. Detta innebär att du förväntas kunna reglera allt från enklare ärenden till mer komplicerade skador. Du kommer även att arbeta med regresser där du utreder möjligheter att rikta återkrav på utbetald försäkringsersättning gentemot rätt betalningsskyldig. Det är ett kvalificerat arbete där komplicerade juridiska och tekniska frågeställningar aktualiseras. Du arbetar mot uppsatta kvalitets- och resultatmål och förväntas söka och hitta lösningar för att hjälpa våra kunder inom ramen för försäkringsvillkor och juridiska regelverk.

Tjänsten är på heltid och tills vidare med placering på vårt kontor i Solna, Stockholm.

Är du den vi söker?

Du har ett par års erfarenhet från arbetet med reglering av rättsskydd- och ansvarsärenden samt regresser. Du har en juristexamen och goda kunskaper inom skadeståndsrätt. Som person är du positivt lagd, har lätt för att skapa förtroende och förstår vikten av god service. Du arbetar bra både självständigt och i grupp samt uttrycker dig väl i tal och skrift. 

Vad händer nu?

I den här rekryteringen samarbetar vi med FörsäkringsTalanger. Har du frågor om tjänsten eller tips på passande branschkollega är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Cecilia Bandhold, cecilia@forsakringstalanger.se

Kontakter och urval sker löpande. Registrera din ansökan snarast möjligt via länken nedan. Observera att vi enbart tar emot ansökningar via länken i annonsen (ej via mejl) och att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag passerat.

Ansökningslänk: Skadereglerare Ansvar & Rättsskydd/Regresshandläggare

ICA ska spegla våra kunder och samhället, vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund, kompetenser, kunskap och erfarenheter. Tester kan förekomma i processen. Vi värnar om goda arbetsmiljöförhållanden med mål om helt rökfria arbetsplatser och tillämpar drogtestning, kontroll av kreditupplysning och i vissa fall även utdrag ur belastningsregistret i samband med rekryteringen.

Därför ska du välja ICA

Varje dag är en härlig utmaning på ICA Försäkring. Varför det? Jo, för att hela vår bransch håller på att förändras. Och den förändringen öppnar för spännande utmaningar där gamla invanda sätt att jobba utmanas. Det betyder också att vi måste hålla oss i konstant utveckling. På riktigt. Både som individer och som verksamhet. Vi behöver föra samman innovation och digitalisering i en härlig kombination, där vi tillsammans kan hitta de där smarta och praktiska lösningarna som kunderna knappt vet om att de behöver.

Läs mer om livet på ICA på vår karriärssida.