Skadejurist Entreprenad & Ansvar

För kunds räkning söker vi nu en Senior Skadejurist/Skadespecialist som i huvudsak kommer att arbeta med ansvars- och entreprenadskador mot företag.

Ditt huvudsakliga uppdrag är att hjälpa våra kunder, utifrån försäkringsvillkor, när dom behöver oss som mest. Du kommer ingå i ett välfungerande team med hög kunskapsnivå. I första hand kommer du att hantera komplexa ansvars- och entreprenadskador, men även övriga ansvarsärenden. Dessutom representerar du företaget i kundmöten och andra sammanhang kopplade till vår skadehantering. Huvudsakligen rör skadeståndsutredningarna entreprenadrättsligt ansvar, professionsansvar och allmänt ansvar och vi ser därför att du har flera års erfarenhet av ovan områden. Du har en juristexamen eller annan juridisk bakgrund alternativt flera års erfarenhet av skadereglering inom entreprenadansvar/allrisk. Vi söker dig som har med dig liknande erfarenhet från tidigare arbetsgivare. Arbete med skadestånd- och entreprenadjuridik även utanför försäkringsbranschen ses som meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Placeringsort: Hybrid – Göteborg, Borås eller Vänersborg

Vid frågor kontakta Cecilia@forsakringstalanger.se eller Marie-Louise@forsakringstalanger.se

Vi jobbar med löpande urval så du får gärna skicka in din ansökan så snart som möjligt. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl utan att du måsta registrera din ansökan via mejl nedan.

Intresseanmälan Skadejurist Entreprenad & Ansvar