Rådgivare inom pensionsförsäkringar

Vill du bredda din kompetens som rådgivare inom pensionsförsäkringar? Hos oss på Aon får du som rådgivare arbeta i en internationell miljö och har möjlighet till ett globalt nätverk inom branschen. 

I rollen kommer du att arbeta inom Health & Benefits som arbetar med tjänstepension samt närliggande försäkringslösningar så som vårdförsäkringar till våra företagskunder. Vi erbjuder arbetsgivare och pensionssparare ett helt transparent alternativ i vår rådgivning. 

Arbetsbeskrivning

Som rådgivare hos oss på Aon är dina övergripande arbetsuppgifter att ge individrådgivning till våra kunders anställda gällande tjänsterelaterade pensionsförsäkringar. 

Som rådgivare på Aon bokas dina möten in i din kalender samt att teamet för administration förbereder underlagen till dig inför genomförandet. Under mötet ansvarar du för de beslut som tas samt ser till att det ni kommit överens om dokumenteras. Du har ett tätt samarbete med kundansvariga  kollegor  och teamet för pensionsadministration, samt även mot internationella kollegor runt om i världen. 

I rollen som rådgivare kommer du att arbeta mot uppsatta utvecklings- och resultatmål vilket kräver ett kommersiellt och långsiktigt tänk. 

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av rådgivning och har god kännedom kring pensioner, försäkringar och placeringar. I din roll har du internationella kontakter och rådgivningarna sker både på svenska och engelska, varför det är av vikt att du har en god kommunikationsförmåga på båda språken. Vi anser det även meriterande om du har InsureSec-licens. 
 
Som person har du ett eget driv och en förmåga till självständigt arbete och kunna planera ditt arbete efter din egen kalender. Vidare är du en lagspelare som sätter stort värde vid lojalitet och ditt team och du har god samarbetsförmåga.  Du har lätt att kommunicera med olika typer av människor och har ett affärsmässigt tänk, du känner stort ansvar och stolthet för ditt arbete.  

Våra värderingar bygger på teamwork, entreprenörskap och affärsmässighet och det är viktigt att du delar vår kundfokuserade företagskultur. 

Vi erbjuder

Vi på Aon tar hand om och satsar på vår personal, exempelvis arbetar vi ständigt med utbildning och utveckling tillsammans. Hos oss får du möjligheten till att bredda dina kunskaper inom pensionslösningar och får möjlighet att skapa ett internationellt nätverk då du har kontakt med dina kollegor runt om i världen.  

I denna roll kommer du arbeta i teamet Health & Benefits tillsammans med 15 kollegor och vara placerad på vårt kontor på Vallhallavägen i centrala Stockholm.  

Om Aon

Aon är en ledande internationell konsult- och försäkringsförmedlare inom försäkring, risk management och HR. Våra uppdragsgivare är stora företag med höga krav på proaktivitet, kompetens och engagemang inom risk- och sakförsäkringsfrågor. För att leverera våra tjänster krävs kompetenta medarbetare med stort intresse för riskhanteringsfrågor och internationell affärsverksamhet. 

Intresserad? Hör av dig!  

I den här rekryteringen samarbetar vi med FörsäkringsTalanger. Har du frågor om tjänsten eller tips på passande branschkollega är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marie-Louise Skoog, marie-louise@forsakringstalanger.se

Kontakter och urval sker löpande. Registrera din ansökan snarast möjligt via länken nedan, dock senast 2024-03-03. Observera att vi enbart tar emot ansökningar via länken i annonsen och att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. 

Ansökningslänk: Rådgivare inom Pensionsförsäkringar

Vi ser fram emot din ansökan!