Försäljningssupport Liv

Brinner du för kundservice och gillar kombinationen administration och telefon? Har du dessutom erfarenhet av livförsäkring? Då kan det vara dig vi söker!

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara försäljningssupport till förmedlare och assistenter via telefon och mejl samt försäkringsadministration där du besvarar frågor rörande försäkringsprodukter, förvaltning, affärsupplägg, rutiner mm.

Du tycker om att skapa och vårda kundrelationer med telefonen som ditt främsta redskap. Du gillar att ge god service och har en stor vilja att lösa problem. Som person är du utåtriktad, positiv och affärsmässig. Du har ett stort eget driv, har förmåga att ta eget ansvar och får därmed saker genomförda.

Vi vill helst att du har arbetat minst två år med liknande arbetsuppgifter inom mäklad liv- och pensionsförsäkring. Erfarenhet av försäljning/kundservice är meriterande.

Tjänsten är en visstidsanställning på 1 år med tillträde snarast och med möjlighet till förlängning.

Placeringsort: Göteborg eller Sundsvall

Vill du veta mer om rollen och företaget? Registrera din intresseanmälan vi länk nedan så berättar vi mer. Intresseanmälan Försäljningssupport Liv.

Har du frågor eller tips på passande branschkollega? Kontakta Marie-Louise Skoog, marie-louise@forsakringstalanger.se eller Cecilia Bandhold, cecilia@forsakringstalanger.se