Försäljningschef Mäklardisken

Försäljningschef Mäklardisken till Dina Försäkring AB

Dina Försäkringar befinner sig i en stark tillväxtfas med ökade investeringar och en hög utvecklingsambition. Är du en förtroendeingivande person med förmåga att engagera och motivera? Brinner du för att leda och coacha medarbetare och göra affärer? Då kan det vara dig vi söker till Mäklardisken på Dina Försäkringar.

Om rollen

Rollen som Försäljningschef är nyinrättad och ditt ansvarsområde kommer att innefatta försäljningen inom både Företag och Motor. Rollen har ett personalansvar för 15 underwriters som du kommer att arbeta nära. Du kommer även att samarbeta tätt med Mäklardiskens chef för Service & Marknad. Din placering på kontoret i Gamla Stan i Stockholm ger dig direkt närhet till kollegor på olika avdelningar som du kommer att ha daglig kontakt med. Du kommer att rapportera till chefen för Grupp& Partner och Mäklardisken.

Genom Mäklardisken samverkar alla Dinabolagen för att kunna erbjuda förmedlare och kunder det bästa alternativet för små- och medelstora företag på marknaden. På Mäklardisken har vi idag ett trettiotal medarbetare på våra kontor i Stockholm, Göteborg och Piteå. Mäklardisken har flera år i rad vunnit många fina priser, och för att säkerställa Sveriges bästa förmedlarupplevelse bygger vi nu lite nytt.

I korthet innebär rollen:

 • Ansvar för tillväxt, försäljning och lönsamhet inom förmedlad affär.
 • Vara drivande i utveckling av Dinas erbjudande till förmedlare.
 • Coacha, stötta och följa upp medarbetarnas arbete så väl gällande försäljning och förnyelse, som lönsamhet.
 • Representera Dina Försäkringar på den förmedlade marknaden.
 • Dialoger och samarbeten med förmedlarhusen.
 • Internt utvecklingsarbete tillsammans med andra avdelningar.

Vem är du?

 • Du är en erfaren och empatisk ledare med god kommunikationsförmåga.  
 • Det är viktigt att du är förtroendeingivande och med ditt nära ledarskap motiverar och skapar engagemang. Du coachar ditt team att nå och överträffa uppsatta mål.
 • Du är förändringsbenägen, handlingskraftig och en tydlig initiativtagare, vidare är du strukturerad och har en god analytisk förmåga.
 • Du är nytänkande och brinner för att utveckla den förmedlade affären.

Vi tror att du har denna bakgrund:

 • Flera års erfarenhet från arbete med förmedlad affär
 • Väldokumenterad erfarenhet kring sakförsäkring
 • Flera års erfarenhet av att leda verksamhet och medarbetare.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar Dina Försäkring AB med Försäkringstalanger.

Om du vill veta mer om tjänsten eller har tips på passande branschkollega är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marie-Louise Skoog, marie-louise@forsakringstalanger.se

Facklig representant för Forena är Sammy Bergman, telefon 08-518 038 27.

Ansökan

Låter detta intressant? Tveka inte att skicka in en ansökan!

Sista ansökningsdag är 28 januari 2024 och du registrerar din ansökan via ansökningslänk nedan. Eftersom vi jobbar med löpande urval får du gärna skicka in din ansökan så snart som möjligt. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Ansökningslänk: Försäljningschef Mäklardisken

Vi uppmuntrar och ser gärna sökanden som bidrar till en mångfald inom vår organisation.

Om Dina Försäkringar

Dina Försäkringar är en grupp lokalt förankrade, kundägda försäkringsbolag med 250 års historia. Hos oss är beslutsvägarna korta, utvecklingstakten hög och möjligheterna att påverka stora. Vår vision är att ge hela Sverige trygghet i vardagen och mod att investera i en hållbar framtid. Det gör vi genom att förstå kundernas vardag, tänka nytt, vara nära och finnas till för våra kunder när de behöver oss. Och det uppskattas. För fjärde året i rad har vi branschens nöjdaste kunder i flera kategorier enligt Svenskt Kvalitetsindex och vår Mäklardisk har fått utmärkelser för bland annat bästa service. Vårt engagemang i lokalsamhället är stort och vi stöttar föreningar, kulturevenemang och skadeförebyggande insatser över hela landet.