Försäkringsrådgivare Non-Life

Vill du utvecklas som rådgivare inom Sak- och företagsförsäkringar? Söderberg & Partners expanderar och söker en ambitiös och driven medarbetare till våra kontor i Västerås eller Örebro.

S.P. Västerås AB består idag av ett 20-tal medarbetare och förmedlar försäkringar och tjänster inom Söderberg & Partners samtliga affärsområden, Non-Life, Pension och Wealth Management.

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från försäkringsbranschen, är målinriktad och ser värdet i att skapa långvariga och stabila relationer samt drivs av att skapa verklig kundnytta.

Arbetsuppgifter

Som Försäkringsrådgivare Non-life arbetar du med både befintliga och nya kunder samt ansvarar för hela kundprocessen. Detta innebär att du utreder, rådgör och följer upp kundernas försäkringsärenden. Sakförsäkringsområdet är under tillväxt vilket ger dig stora möjligheter att utvecklas inom rollen!

Din profil

Vi tror att du idag jobbar som förmedlare, underwriter, säljare eller likande roller inom företagsförsäkring. Du har minst 2 års erfarenhet inom försäkringsbranschen och företagsförsäkring (SAK).

För att lyckas i rollen behöver du vara utåtriktad, social, förtroendeingivande och en stark nätverksbyggare med en positiv grundsyn. Du behöver även vara strukturerad, målinriktad och affärsdriven.

Våra kunder förväntar sig den bästa servicen och rådgivningen vilket ställer höga krav på våra möten och vår kompetensnivå. Vi ser därför att du är serviceinriktad och strävar efter att ständigt överträffa kundernas förväntningar. Du har ett genuint intresse av att hjälpa kunder och får positiv energi när du ser att ditt arbete gör skillnad och uppskattas.

Frågor och Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med FörsäkringsTalanger. Har du frågor om tjänsten  eller tips på passande branschkollega är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marie-Louise Skoog, marie-louise@forsakringstalanger.se eller Cecilia Bandhold, cecilia@forsakringstalanger.se   

Kontakter och urval sker löpande. Registrera din ansökan snarast möjligt via länken nedan, dock senast 2023-11-25. Observera att vi enbart tar emot ansökningar via länken i annonsen (ej via mail) och att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag passerat.

Ansökningslänk: Försäkringsrådgivare Non-life

Vi ser fram emot din ansökan!