Försäkringsförmedlare SAK

Söderberg & Partners expanderar och söker en ambitiös och driven Försäkringsförmedlare SAK till team Sörman & Partners i Stockholm!

Teamet består idag av ca 40 medarbetare som förmedlar försäkringar och tjänster inom Söderberg & Partners samtliga affärsområden, Non-Life (SAK), Pension och Wealth Management.

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från försäkringsbranschen, är målinriktad och ser värdet i att skapa långvariga och stabila relationer samt drivs av att skapa verklig kundnytta.  

Arbetsuppgifter

Som Försäkringsförmedlare SAK arbetar du med både befintliga och nya kunder och ansvarar för hela kundprocessen. Detta innebär att du utreder, rådgör och följer upp kundernas försäkringsärenden.

Din profil

Vi tror att du idag jobbar som försäkringsförmedlare/rådgivare, underwriter, säljare eller likande roller inom företagsförsäkring. Du har minst 2 års erfarenhet inom försäkringsbranschen och företagsförsäkring (SAK).  

För att lyckas i rollen behöver du vara utåtriktad, social, förtroendeingivande och en stark nätverksbyggare med en positiv grundsyn. Du behöver även vara strukturerad, målinriktad och affärsdriven.  

Våra kunder förväntar sig den bästa servicen och rådgivningen vilket ställer höga krav på våra möten och vår kompetensnivå. Vi ser därför att du är serviceinriktad och strävar efter att ständigt överträffa kundernas förväntningar. Du har ett genuint intresse av att hjälpa kunder och får positiv energi när du ser att ditt arbete gör skillnad och uppskattas. 

Kvalifikationer

  • Minst 2 års erfarenhet inom SAK- och företagsförsäkringar.  
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av stora och komplexa försäkringslösningar.  
  • Utåtriktad och en stark nätverksbyggare
  • Förtroendeingivande och social med en positiv grundsyn
  • Serviceinriktad och strävar efter att ständigt överträffa förväntningar
  • Strukturerad, målinriktad och affärsdriven
  • Du har ett äkta, genuint intresse av att hjälpa kunder och får positiv energi när du ser att ditt arbete gör skillnad och uppskattas.
  • Körkort, då det ingår en del resor i tjänsten.

Frågor och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Söderberg & Partners med FörsäkringsTalanger. Har du frågor om tjänsten eller tips på passande branschkollega är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marie-Louise Skoog, marie-louise@forsakringstalanger.se  

Kontakter och urval sker löpande. Registrera din ansökan snarast möjligt via länken nedan, dock senast 2024-02-25. Observera att vi enbart tar emot ansökningar via länken i annonsen (ej via mail) och att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag passerat.

Ansökningslänk: Försäkringsförmedlare SAK