Försäkringsadministratör

Hjerta Hammarby Sjöstad söker Försäkringsadministratör

Är du en driven person som ser en framtid inom försäkringsförmedlarbranschen och har ett bra ordningssinne så kan detta kanske vara ett första steg till en roll som försäkringsförmedlare.

Vi söker en person som ska hantera administration mellan oss försäkringsgivare och försäkringstagare. Vara behjälplig i frågor från kunder och försäkringsgivare och övriga samarbetspartners. Tjänsten är på heltid och placerad på vårt kontor i Hammarby Sjöstad.

Vem är du?

Vi tror att du är något yngre och har några års arbetserfarenhet av administration och kundkontakter. Du bör ha goda kunskaper i tal och skrift samt kunna hantera Microsoft office-paket. Du bör även ha någon form av ekonomisk utbildning i botten med en del kunskaper inom bokföring. Ett plus om du även har någon form av tidigare erfarenheter av att ha arbetat med person och företagsförsäkring.


Om Philipsson & Partner AB


Vi är idag 3 förmedlare som ingår i organisationen Hjerta. Våra kunder består huvudsakligen av branschorganisationer där vi hjälper till att erbjuda gruppförsäkringslösningar för deras medlemmar.

Tjänst:

Försäkringsadministratör

Företag:

Philipsson & Partner AB

Placeringsort:

Stockholm

Sista ansökningsdag:

2023-06-07

Ansökan skickas till:

mikael.philipsson@hjerta.se