Byggskadereglerare

ICA Försäkring söker nu en byggskadereglerare som ska vara med och utveckla skadefunktionen och bidra till att ICA Försäkringars kunder får ett personligt och professionellt bemötande där vi tänker enkelhet och mänsklighet! Gillar du som oss att få vara med och göra skillnad, är du lösningsorienterad och har en god samarbetsförmåga? Då kommer du trivas som skadereglerare i vårt härliga team! 

Det här är ditt blivande jobb

Rollen som byggskadereglerare innebär att du kommer hantera nya och pågående ärenden per telefon och mejl för att sedan driva ärendet vidare. Du kommer främst att hantera byggskador såsom t ex. vatten- och brandskador, men även andra skador såsom maskinskador och företagsskador. Du kommer följa kunden genom hela skadeprocessen, från det att du registrerar skadan till att beslut fattas. Det innebär att du kommer administrera skadan, fastställa skadeorsak och omfattning, tolka villkor samt på ett informativt och kundfokuserat sätt lämna besked till kunden. På ICA Försäkring arbetar vi tillsammans i team. Vi har gemensamma mål, god samarbetsvilja och en inställning att alla hjälps åt och rycker in där det behövs. Kärnan i vårt dagliga arbete är samarbete inom teamet med fokus på noggrannhet, empati och snabb återkoppling till kund. Tjänsten är placerad i Solna.

Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?

Varje dag är en härlig utmaning ICA Försäkring. Varför det? Jo, för att hela vår bransch håller på att förändras. Och den förändringen öppnar för spännande utmaningar där gamla invanda sätt att jobba utmanas. Det betyder också att vi måste hålla oss i konstant utveckling. På riktigt. Både som individer och som verksamhet. Vi behöver föra samman innovation och digitalisering i en härlig kombination, där vi tillsammans kan hitta de där smarta och praktiska lösningarna som kunderna knappt vet om att de behöver.

Vem är du? 

Vi ser gärna att du har jobbat som byggskadereglerare. Tidigare erfarenhet av Meps 2.0 är meriterande. Som person är du strukturerad, effektiv och känner en hög grad av ansvarstagande i din yrkesroll. Du är lösningsorienterad och har god samarbetsförmåga. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Du som söker är serviceinriktad där god kundrelation och hög servicenivå är en självklarhet i ditt arbete. Du driver din egen utveckling, omvärldsbevakar, visar snabb förståelse av ny information och tycker om att jobba mot mål.

Vad händer nu?

I den här rekryteringen samarbetar vi med FörsäkringsTalanger. Har du frågor om tjänsten eller tips på passande branschkollega är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Cecilia Bandhold, cecilia@forsakringstalanger.se.

Sista dag för ansökan är 20240426, men vi kallar löpande till intervju så vänta inte med att skicka in din ansökan. Registrera din ansökan snarast möjligt via länken nedan. Observera att vi enbart tar emot ansökningar via länken i annonsen (ej via mejl) och att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag passerat.

Ansökningslänk: Byggskadereglerare

ICA ska spegla våra kunder och samhället, vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund, kompetenser kunskap och erfarenheter. Tester kan förekomma i processen. Vi värnar om goda arbetsmiljöförhållanden med mål och tillämpar drogtestning, kontroll av kreditupplysning och i vissa fall även utdrag ur belastningsregistret i samband med rekryteringen.